0

Your Bag

Cart empty

Történetünk

Giampiero Alcozer, aki az Alcozer márka alapítója és dizájnere, számos európai és afrikai országban járt, ahol összegyűjtötte a kreatív és művészi inspirációit. Firenze olyannyira rabul ejtette a szívét, hogy 1994 –ben letelepedett, hogy megvalósítsa az álmát: hogy olyan klasszikus inspirációjú különleges ékszereket hozzon létre, amelyek megfelelnek a mai kortárs művészeti ízlésnek. Köszönhetően az ázsiai ékszerkészítési technikának és a fiatal dizájnerekből álló csapatának, akik bármi áron elkészítették a megálmodott művet, megnyitotta első kézműves műhelyét a Via dei Rustici utcában. Az első műalkotások aranyozott sárgarézből készültek. Az eredmény olyan magas minőségű kézzel készült ékszerek voltak, amelyek teljes mértékben Olaszországban készültek, olyan nőknek, akik szerették a vakmerőséget és ezáltal szerették volna kifejezni gondolataikat. Pár hónappal később számos olasz vásárlója volt, és a megnövekedett rendelésszámnak köszönhetően egy nagyobb és munkavégzésre alkalmasabb műhelybe kellett költöznie.

Találd meg a neked megfelő stílust

Üzletünk

Október 28-án megnyitottuk budapesti üzletünket, a Lánchíd utca 11. szám alatt. Mindenkit sok szeretettel várunk, hogy a kezébe fogja a firenzei ékszerkészítés remekműveit!

Stílust teremtünk

Toszkána, az itáliai reneszánsz szülőföldje, az olajfák, citrusok, a csodás naplementék, a chianti bor és az olívaolaj hazája. Itália lelke. Sokak szerint Olaszország legszebb vidéke. Fővárosa, Firenze, csupa ámulat: múlt és reneszánsz, halhatatlanság és művészet. Egyenesen Firenze szívéből hozzuk el Nektek Giampiero Alcozer alkotásait.